Welkom op onze website!

Wij zijn Laura en Jaap. Hondenuitlaatservice de Bollenstreek is in 2012 opgericht door Laura.

Laura: Mijn hele leven draait altijd al om dieren. Als kind waren dat paarden. Later zijn hier honden voor in de plaats gekomen. In 2012 heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik mijn droom gaan verwezenlijken.
Ik ben gestart met de opleiding 'Erkende HUS bij Martin Gaus'. Naast ervaring vind ik kennis ook erg belangrijk namelijk. De opleiding bij Martin Gaus bestaat uit de volgende onderdelen: Rassenkennis, EHBO, gedrag en lichaamstaal, Recht en een veilige HUS in de praktijk.
De bus is aangeschaft en voorzien van op maat gemaakte kennels en een brandblusser. En zo is mijn droom van start gegaan. Nog steeds volg ik jaarlijks congressen, workshops, seminars etc. Mijn kennis op kynologisch gebied up to date houden vind ik inspirerend en leuk!

De uitlaatservice is inmiddels dermate gegroeid dat Jaap en ik samen zijn gaan werken. We hebben twee volledig met kennels ingerichte bussen rijden waarmee we de honden (zeer veilig) vervoeren. Met de start van Hondencreche Groene Vallei is Cindy bij ons komen werken.

Jaap en ik hebben samen drie honden; Duitse Herder Spencer (een herplaatster KNPV hond met een 'rugzak´),
Weimaraner Amigo (ook een herplaatser) en onze senior kruising Roxy, ook een herplaatser.

Naast de uitlaatservice bieden wij nu ook dagopvang voor honden aan! Samen met onze collega Cindy draaien wij de uitlaatservice en de dagopvang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-36212923-1