Image

Nieuws

Image

5 jarig bestaan

Op 7 juni 2017 bestond Hondenuitlaatservice de Bollenstreek vijf jaar. Dit konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een wandeling voor onze klanten en klanthonden georganiseerd op 8 oktober j.l. Het was een hondenfeestje met een heerlijk zonnetje.

image image
Image

Stichting HUS

Stichting HUS Nederland was een branchevereniging voor en door hondenuitlaatservices. Helaas is de stichting vorig jaar opgeheven door problemen in het bestuur. Hondenuitlaatservice de Bollenstreek voldoet nog steeds aan de eisen die nodig zijn voor een lidmaatschap bij HUS Nederland. Echter wij zijn geen lid, want de stichting bestaat niet meer.

Image

Een nieuwe 'juf'

Al sinds januari kan het zijn dat je Tessa tegenkomt in plaats van Laura. In verband met klachten tijdens de zwangerschap mocht Laura niet meer werken. Daarom waren we met spoed op zoek naar een geschikte vervanger. En wat waren we blij dat Tessa ons kon komen versterken. Tessa en Laura kennen elkaar al zeker vijftien jaar. Daarom wisten we ook zeker dat de honden bij Tessa in goede handen zouden zijn. Al snel kregen we veel positieve geluiden van de baasjes terug over hoe dol de honden zijn op Tessa. Onze eigen honden zijn ook gek op haar, dus we hadden niet anders verwacht. Maar natuurlijk wel heel fijn dat dit door de klanten en de honden bevestigd wordt. Tessa heeft zelf drie honden; broer en zus Bodhi en Ayla, Schotse herdershonden en Ramses de Shetland Sheepdog. Naast haar honden heeft Tessa ook nog een verzorgpaard, Indy. De honden en wij kunnen niet meer zonder Tessa. Gelukkig blijft ze dan ook na het zwangerschapsverlof van Laura voor ons werken. Wij blij en de honden blij!

Image

Gratis wandeling

Promoot ons en ontvang een gratis wandeling! Bent u al klant van ons en bent u tevreden? Zegt het voort! Wie een nieuwe klant aanbrengt krijgt een gratis wandeling!