Image

Werkwijze

Hondenuitlaatservice De Bollenstreek

Na telefonisch of e-mail contact komen wij bij u langs om kennis te maken met u en uw hond.

Wij nemen een lijst met vragen mee om een goed beeld van uw hond en wensen te krijgen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om ons vragen te stellen. Als u besluit van onze diensten gebruik te willen maken gaat uw hond mee voor een proef wandeling met een van onze roedels. Zo kan uw hond vast wennen aan de geleider, de bus en de andere honden in de roedel.

Voor onze diensten wordt een contract opgesteld, het contract wordt op maatwerkbasis aangeboden.

Wilt u ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek het aanmeldingsformulier invullen? U kunt het formulier hier online invullen, of downloaden door op deze link te klikken.


Voor welke honden is onze uitlaatservice?

Wij sluiten op voorhand geen rassen of ongecastreerde reuen uit. Wel is het een eis dat uw hond sociaal is met andere honden en niet voor overlast zorgt bij andere gebruikers van de gebieden waar wij wandelen. Ook moet uw hond de basisbeginselen van gehoorzaamheid beheersen. Vooral het commando 'hier' is belangrijk!

Mocht uw hond tijdens de wandeling blijken voor problemen te zorgen, dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

Wij zijn geen voorstander van een slipketting. Wij verzoeken u een goed passend tuig of halsband klaar te leggen waar de penning aan bevestigd kan worden.

Image
Image
Image